Recepten > Pasta Spinazie à la Crème met Cashewnoten
Pasta Spinazie à la Crème met Cashewnoten
Ingrediënten
- Champignons 250 gr
- Spinazie à la crème 500 gr
- Cashewnoten 175 gr
- Ui middelgroot 2
- Knoflook 2 tenen
- Nootmuskaat of foelie, snufje
- Kaas geraspt
- Pasta
- Peper
- Olijfolie voor bakken
Bereiding
- Kook de pasta.
- Snipper de ui, pel de knoflook, snijd de champignons in plakjes.
- Bak de ui glazig.
- Voeg de cashewnoten en champignon toe en bak kort mee.
- Voeg de spinazie à la crème toe (en wacht tot die gesmolten is indien uit de vriezer).
- Breng op smaak met nootmuskaat en peper en verwarm de saus door en door.
- Serveeer met geraspte kaas en peper.
Notities
Dit recept gaat uit van ongebrande, ongezouten cashewnoten.
Als de cashewnoten wel al gebrand zijn, voeg ze dan met de nootmuskaat toe.
Spinazie à la crème uit het vriesvak werkt prima.
De champignons en/of nootmuskaat kunnen eventueel weggelaten worden.
Deze saus past bij ongeveer 250 gr pasta.
Spaghetti is het lekkerst bij deze saus.