Recepten > Pasta Spinazie à la Crème met Cashewnoten
Pasta Spinazie à la Crème met Cashewnoten
Ingrediënten
Champignons 250 gr
Spinazie à la crème 500 gr
Cashewnoten 175 gr
Ui middelgroot 2
Knoflook 2 tenen
Nootmuskaat of foelie, snufje
Kaas geraspt
Pasta
Peper
Olijfolie voor bakken
Bereiding
Kook de pasta.
Snipper de ui, pel de knoflook, snijd de champignons in plakjes.
Bak de ui glazig.
Voeg de cashewnoten en champignon toe en bak kort mee.
Voeg de spinazie à la crème toe (en wacht tot die gesmolten is indien uit de vriezer).
Breng op smaak met nootmuskaat en peper en verwarm de saus door en door.
Serveeer met geraspte kaas en peper.
Notities
Dit recept gaat uit van ongebrande, ongezouten cashewnoten.
Als de cashewnoten wel al gebrand zijn, voeg ze dan met de nootmuskaat toe.
Spinazie à la crème uit het vriesvak werkt prima.
De champignons en/of nootmuskaat kunnen eventueel weggelaten worden.
Deze saus past bij ongeveer 250 gr pasta.
Spaghetti is het lekkerst bij deze saus.