Recepten > Verse Rijstloempia's met Frisse Smaken

Verse Rijstloempia's met Frisse Smaken

Ingrediƫnten

Bereiding

Dipsaus

  1. 50 gr pinda's fijnhakken.
  2. Ui en helft van de koriander heel fijn snijden, bij de pinda's doen.
  3. Water (ruim 100 ml), honing, limoensap erbij, roeren.

Loempia's

  1. Mihoen volgens verpakking bereiden, koud afspoelen.
  2. Winterpeen fijn raspen in de keukenmachine, mengen met sojasaus.
  3. Sugarsnaps in de lengte in reepjes snijden, 1 min koken, koud afspoelen.
  4. Zet een kom (verwarmd) water neer om de rijstvellen in te dopen en dien op met de munt en de rest van de pinda's.
  5. Maak de loempia's en dip in de saus.

Notities

Sugarsnaps worden meestal per 200/250 gr verkocht, dat komt met 2 personen meestal ook wel op. Lekkerder dan de andere loempia's!

Referenties

Van Albert Heijn